2013-2014 Öğretim Yılı ÜYÜKEP; Veli Toplantısı, Öğrenci Hazırbulunuşluk Belirleme ve Tanışma Etkinlikleriyle Başlamıştır

B.E.Ü. ÖZELMER tarafından koordine edilen Üstün Yetenekliler Üniversite Köprüsü Eğitim Programı, 30.11.2013 cumartesi saat 14:00 da yapılan veli toplantısı, öğrenci hazırbulunuşluk testlerinin yapılması ve tanışma ile ilgili drama etkinliği ile başlamıştır. Üç aşamalı bir program olan ÜYÜKEP’in 1. Aşaması 3 haftalık uyum eğitimi ve ardından 12 haftalık eğitim ile sonlanacaktır.  Uyum eğitimi, B.E.Ü. Ereğli Eğitim Fakültesi Doruk binasında 21-28 Aralık ve 4 Ocak Cumartesi günleri 11:00-14:00 saatleri arasında yapılacaktır.

12 haftalık eğitim ise 2013-2014 öğretim yılı bahar döneminde yapılacaktır. 1. Aşama programı ile ilgili takvim duyurulacaktır.

ÜYÜKEP’e arzu edilen katılım sağlanmıştır. Bu noktada Kdz.Ereğli ve Alaplı’dan  programımıza katılan tüm velilere teşekkür ederiz.

Duyurular, Etkinlikler, Genel, Haberler sayfasına geri dön.